Aici cadem pe ganduri si ne lovim!

Leapsa – Interviu

Am primit aceasta leapsa de la Boogie. Sa-i dam bataie!

1. Când ai început să scrii online?

Acum un an si patru poate cinci luni! Totul a inceput pe blogspot cu blogul http://www.serj-blog.blogspot.com unde scriam toate supararile mele si fericirile mele! l-am numit “Gandeste-te” deoarece multa lume imi spune ca gandesc prea mult,ca ma intreb prea mult si ca cercetez exagerat de mult. Apoi un timp m-am lasat din motive simple,dar motivul primordial a fost ca nu mai aveam timp…simplu!

2. Ce te motiveaza să scrii pe blog ?

Ce ma motiveaza? Hmmm… multe,dar in primul rand ma motiveaza viata in sine! Sunt atatea idei pe care as vrea sa le impart cu toata lumea,sunt atatea informatii de scos la iveala si in ultimul rand sunt atatea subiecte care pe mine ma pun pe ganduri si as dorii sa gasesc macar un raspuns temporar la ele daca nu se poate raspunde definitiv.

3. Cum reacţionezi la comentariile negative ?

Pasnic!Nu injur inapoi,nu le dau in cap,chiar uneori le cer sfatul sa incerc sa aflu ce i-a deranjat asa tare la postul pe care l-am scris, sa inteleg si eu motivatia lor de a reactiona asa negativ.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit ?

Idea initiala cred ca oarecum s-a pastrat,acea fiind de a pune pe ganduri cititorii s-au de ai informa in privinta anumitor chestiuni.

5. Ce fel de link-uri ţii in blogroll ?

In blogroll ii am pe cei care ii citesc si pe cei care au un continut al blogu-lui interesant si util!

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?

In bine.Citesc mai mult,sunt mai informat,ma dezvolta oarecum personal si imi pune creierul la gandit…deci e bine!

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blog-ul tău ?

Obiectivul meu suprem ar fi un site,dar viitorul este foarte variabil si greu de ghicit.Ce or fi or fi!! Nu cred ca din toata blogareala asta nu v-a iesii nimica,chiar din potriva,am mult de castigat…de la experienta,la bani,la informatii,dar in primul rand voi cunoaste oameni valorosi si sociabili.

8. Cât despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?

Ce sa va spun dragi vizitatori/cititori ? Imi voi da silinta ca continutul acestui blog sa fie cat mai interesant si captivant posibil si voi incepe un proiect nou cat si blogareala ,cat si in muzica si arta. Va asteapta multe asa ca pregatiti-va!

Cui oare sa-i dau leapsa in continuare? Hmmm….cred ca Catalinei si blogului “Gandeste Rational“. Astept cu nerabdare raspunsul leapsei.

Gandeste-te!?

One response

  1. eu abia acum am vazut ca mi-ai dat o leapsa:”>

    April 27, 2011 at 11:54 AM

Leave a comment