Aici cadem pe ganduri si ne lovim!

Despre Mine

Ma numesc Sergiu,pe scurt Serj ! Lumea zice ca sunt inteligent,dar eu cred ca e un bullshit mare si defapt sunt un om simplu aterizat pe o planeta ciudata intr-o societate mai ciudata! Nu stiu ce caut eu aici,pe lumea asta si virtuala si reala! Poate fericirea,poate vocatia,poate nimica oricum daca totusi m-am nascut mi-am zis ca orice taran,”Hai ma sa fac si eu ceva din viata asta sa pot spune ca am facut si eu ceva si sa fiu si eu mandru de ceva!”,dar daca indepartam misto-ul si glumele ,sincer, cred ca fiecare avem un scop mare in viata,unii sunt mai constient de el,altii mai putin constienti pana la inconstienta,dar pe langa ca imi traiesc viata cu o viziune ca voi ajunge undeva si voi schimba planeta asta in bine (ce viziune epica nu-i asa?),cred ca ori voi murii pe strada de foame visand si zbatandu-ma sa fac ceva ori voi ajunge undeva sus si voi aratea lumii ca valorile se pot schimba,la fel si natura umana si ca nimica nu e batut in cuie.

Nu stiu, ce sa va spun? Imi iubesc dragostea,iubita,prietena,bebe-ul si ii multumesc mult pt sprijinul care mi-l ofera si iubirea care mi-o ofera,fara ea nu stiu ce m-as fi facut!.

IUBESC MUZICA si ador psihologia, misterul,paranormalul,ezotericul, misticismul,parapsihologia etc.Urasc prostia,incultura,idiotenia si tot ce nu e de calitate.

Nu vreau sa stau sa scriu toata viata mea aici,doar ce cred eu de cuvinta .

Daca vreti sa luati legatura cu mine o puteti face prin pagina aceasta,lasand un comentariu.

 

Legile universale (Legile Kybalionului)

1. Legea Mentalismului
Totul este Spirit, Universul este mental.
Pot stii fiindca-mi reamintesc.

2. Legea Corespondentei
Tot ceea ce compune universul se regaseste in toate componentele sale, atat in cele mai mici, cat si in cele mai mari, desi in proportii diferite. Tot ce exista isi are corespondentul: curgerea vietii omului corespunde curgerii vietii in univers.
Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos. Ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus.
Cerul si Pamantul sunt eu.

3. Legea Vibratiei
Nimic nu sta (nu este in repaus), totul se misca, totul vibreaza.
O amintire adevarata pot s-o traiesc numai la intensitatea vibratiei dintai.

4. Legea Polaritatii
Totul este dublu; orice lucru are doi poli: totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica, insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate.
Singuratatea o sfarsesc prin eu sunt tu si tu esti eu.
Unde este binele este si raul, iata Armonia!

5. Legea Ritmului
Totul se scurge inauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza, balansul pendulului se manifesta in totul; masura oscilatiei la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei la stanga; ritmul este constant.
Ma ating, ma despart si iar ma ating intr-un joc continuu si in acelasi ritm.

6. Legea Cauzei si Efectului (Karma)
Orice Cauza are Efectul sau; orice Efect are Cauza sa; totul se intampla conform Legii necunoscute; sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii.
Sunt raspunzator de fapta mea fie ea considerata buna sau rea si stiu ca-i voi accepta consecintele.

7. Legea Genului
Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale Masculin si Feminin; genul se manifesta in toate planurile.
Eu sunt genul tau in masura in care tu esti genul meu.
Ce are Ea mai gingas, mai cald, mai chemator, mai invaluitor, mai frumos Tu cauti. Ce are El mai ocrotitor, mai viguros, mai puternic, mai activ, mai tare, mai tenace, mai dornic de a invinge Tu cauti.

2 responses

  1. serj,, stiu despre tine doar ca esti un prieten bun:)
    si un om fain.

    February 28, 2011 at 7:09 PM

  2. Iti multumesc mult Catalina. La fel pot spune si eu despre tine.

    March 1, 2011 at 4:02 PM

Leave a comment