Aici cadem pe ganduri si ne lovim!

3:04 noaptea

E 3:04,nu pot sa dorm,fumez o tigara si ma gandesc!

Muzica de la televizorul asta ma enerveaza si monitorul parca ma orbeste uimitor.Eh…

Paradox!? Omul poate fi cea mai buna fiinta de pe pamant,dar tot odata poate fi cea mai rea finta de pamantul asta.Interesanta aceasta specie de viata,nu-i asa?

Nu inteleg de ce omul isi complica asa de mult viata! Ne stresam cu fel de fel de probleme,datorii,neintelegeri,neajunsuri,greseli etc.Invatam din aceste probleme,dar invatam cea ce trebuie? Spunem “nu pot” macar odata in viata si ne simtim foarte inutili.Nu ne putem ridica nici din propria mizerie,dar mai sa facem curat in viata noasta…eeeh…prea mult,ne complacem in situatie,spunem “mai bine decat sa fie mai rau”,dar de ce nu zicem “de ce sa nu fie mai bine”sau”daca se poate mai bine de ce nu?”…

Viata e ciudata,grea,usoara,nebuna,frumoasa,superba,interesanta,enervanta,dar o viata avem…sau nu? Reincarnare?Renastere? Exista asa ceva?!

Nici eu nu mai stiu ce sa cred! Traim zile ciudate,interesante si bulfersante.

Religia?Fiecare om si-o alege.Secte,miscari religioase prostesti,credinte noi,spirale yoga si alte cacaturi care cica ne rezolva problemele sau ne aduce mai aproape de nenea zeu sau de cel de sus,o prea mare constiinta creatoare.

Sacrificam mult pt putin.

Omul de azi este foarte bazat pe…? DA! CONSUM! Consum,Consum,Consum si MATERIALISM.In ziua de azi daca detii multe bunuri materiale,ai bani,mii de prieteni si multe relatii esti mare om de succes.Spiritualitatea unde a ramas? Legatura cu pamantul sa pierdut? Neglijam atatea lucruri!!

O sa consumam pana cand? PAmantul o sa fie pe 0 resurse naturale? Ce o sa facem peste 10,100,1000 de ani? Ar trebuii sa imi pese? DA!

E tarziu,sunt obosit si nu am altceva de facut decat sa imi scriu gandurile intr-un post pe blogul personal.

Gandeste-te!?

Leave a comment